Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Supraveghere video

Supraveghere video

De la o simplă, clasică deja cameră video conectată la un monitor până la supravegherea video digitală IP și analiză video, sistemele de supraveghere video joacă un rol tot mai important în cadrul sistemelor de securitate actuale.

Utilă atât pentru securitate cât și pentru controlul proceselor, supravegherea video are un rol esențial în sistemele de securitate pentru: aeroporturi, instituții publice, universități, spitale, servicii publice, gări, parcuri, stadioane, cazinouri, clădiri de birouri, centre comerciale sau case particulare.

ICCO Systems asigură o gamă completă de echipamente și soluții pentru a obține o supraveghere excelentă pentru fiecare aplicație, ușor de folosit și controlat, integrabilă cu alte sisteme de securitate, flexibilă, de încredere, extensibilă după dorință.

Integrarea supravegherii video cu celelalte sisteme de securitate, folosirea analizei video, a unei interfețe unificate de securitate, a unui sistem personalizat pentru fiecare obiectiv, ajută foarte mult personalul de securitate.

Există multe firme care vând, instalează camere și supraveghere video, dar de obicei promovează anumite branduri – noi însă vă putem ajuta să alegeți exact ceea ce vi se potrivește: Aici

       Supravegherea video a devenit din ce în ce mai folosită, odată cu scăderea relativă a prețurilor echipamentelor, camerelor IP, PC-urilor tot mai performante și cu avansul tehnologic în domeniul procesării digitale a imaginilor.
Sistemele de supraveghere video sunt utilizate pentru urmărirea și înregistrarea imaginilor din spațiile vitale ale obiectivului supravegheat: căile de acces spre obiectiv, perimetrul obiectivului, drumurile principale din interiorul obiectivului, zonele de interes maxim, zonele de activitate care trebuie supravegheate.
Avantajul esențial față de celelalte sisteme electronice de securitate este că oferă imagini care pot fi ușor întelese și interpretate de personalul de securitate sau de orice utilizator; acestea pot fi trimise ulterior poliției pentru cercetări sau probe pentru instanță.
Sistemul de supraveghere video (CCTV) se compune în principal din camere video conectate la un echipament central de monitorizare, înregistrare, prelucrare imagini – matrice video, înregistrator video tip DVR (digital video recorder), NVR (network video recorder), HDVR (hybrid digital video recorder), placă de captură video, server PC-based (bazat pe PC) cu software de management video. Pentru vizualizare se folosesc monitoare diverse, controlul camerelor mobile se face din tastatura cu joystick, controlul sistemului din mouse sau tastatură.
Camerele video pentru sistemele CCTV sunt de o mare diversitate: camere fixe, camere mobile, camere speed-dome, camere mobile liniare (tub-camera, shuttle-camera, rail-video-system) – alegerea lor trebuie facută cu multă atenție pentru a realiza scopul propus, pentru a fi întradevăr utile.
Pentru fiecare zonă monitorizată trebuie aleasă camera potrivită.

De exemplu, o cameră mobilă în colțul clădirii permite obținerea de  imagini ale unui spațiu mare pe două laturi ale acestuia, dar numai dacă există un operator care să controleze camera, altfel este posibil ca exact când ar fi ceva de observat, camera să fie pe o altă poziție.

O cameră fixă, corect aleasă și poziționată, care vede intrarea într-o bancă, va permite identificarea tuturor persoanelor care intră în bancă – dar o camera nepotrivită, de aceeași rezoluție, va asigura doar imagini generale inutile, care nu permit identificarea feței persoanelor (fețele sunt negre în contralumină).

ICCO systems utilizează cele mai noi tehnologii din CCTV, analiză video, software de management video performant, camere de înaltă definiție și echipamente de supraveghere video  IP, astfel putem oferi soluții de ultimă generație adaptate celor mai exigente cerințe ale clienților noștri.

English EN Romanian RO