Supraveghere video

De la o clasica, simpla camera video conectata la un monitor pana la supravegherea video digitala IP si analiza video, sistemele de supraveghere video joaca un rol tot mai important in securitatea si activitatea oricarui obiectiv.


Utila atat pentru securitate, cat si pentru control si management, supravegherea video are un rol esential in sistemele de securitate pentru: obiective industriale, aeroporturi, institutii publice, universitati, spitale, servicii publice, gari, parcuri, stadioane, cazinouri, cladiri de birouri, centre comerciale sau imobile rezidentiale.


ICCO Systems ofera o gama completa de echipamente si solutii prin care ofera posibilitatea unei excelente supravegheri pentru fiecare obiectiv sau aplicatie, usor de folosit si controlat, integrabila cu alte sisteme de securitate.

Gama de produse este una foarte variata, de la camere fixe, camere mobile, camere speed-dome, camere mobile liniare (tub-camera, shuttle-camera, rail-video-system), insa alegerea lor trebuie facuta in functie de scopul si utilitatea lor. Instalam cele mai noi tehnologii de supraveghere video bazate pe echipamente si software dezvoltate de cei mai importanti producatori: