Parking management

Sistemele de management al parcarilor off-street sunt destinate zonelor in care accesul poate fi limitat cu bariere si permit accesul a doua categorii de clienti: vizitatori si abonati.

Parcarile off-street permit, pe de o parte, accesul vizitatorilor prin utlizarea de tichete cu cod de bare eliberate la intrarea in parcare sau prin identificarea numarului de inmatriculare (LPR), iar pe de alta parte, accesul abonatilor prin utilizarea de carduri de proximitate sau prin identificarea numarului de inmatriculare (LPR).

Un sistem de management al parcarilor include: bariere automate, casa manuala cu operator sau casa automata, server pe care ruleaza aplicatiile de management si softul de gestiune.

Diferentierea utilizatorilor (vizitatori, respectiv abonati) se face prin folosirea de camere LPR, pentru recunoasterea numerelor de inmatriculare sau prin utilizarea unui card RFID.

O alta varianta pentru managementul parcarilor poate fi folosirea portilor rapide, care sunt ideale pentru pasaje cu trafic intens si cu cerinte ridicate de siguranta. Aceste porti se deschid si se inchid la fel de repede ca o bariera.

Acest sistem poate fi implementat concomitent cu un sistem de control al accesului.

Solutile oferite de ICCO Systems sunt personalizate si adaptate nevoilor si au la baza echipamente si software produse de companii precum: Bam Bormet, Equinsa Parking, DataPark, Came, Cominfo, Gunnebo, HID Global, Metrici.