Detectie efractie

Un sistem de detectie efractii este solutia de securitate potrivita pentru orice obiectiv: de la un mic magazin, la cladiri de locuinte, centre comerciale, sedii de firma, spatii industriale diverse, aeroporturi.

Protectia perimetrala constituie primul nivel al sistemului si este un obstacol real in calea intrusilor, detecteaza si descurajeaza din faza incipienta orice tentativa de efractie. Nivelul al doilea al sistemului de detectie efractii este constituit din protectia in exteriorul cat si in interiorul cladirii.

Sistemele de alarmă antifurt/anti-efracţie sunt un set de dispozitive interconectate, având ca scop protecţia unui obiectiv împotriva intrușilor și totodată notificarea proprietarului sau/și dispeceratului ( de monitorizare si interventie) de orice încălcare a zonelor protejate. În funcție de cerințele și posibilitățile financiare se poate alege un sistem de alarmă simplu, potrivit pentru protecția de bază a unei locuinţe sau o structură mai avansată care, pe lângă funcțiile de bază, va îmbunătăți considerabil confortul utilizatorilor.

Proiectantul sistemului poate ajuta foarte mult clientul să aleagă o soluție optimă, în funcție de caracteristicile locaţiei și de nevoile clienților, luând în considerare şi opțiunile de extindere a sistemului pe viitor. Sistemele de alarmă mai avansate pot îndeplini funcții precum controlul accesului (prin porţi motorizate, încuietori electrice), controlul sistemului de iluminat și încălzire și multe alte funcţii de automatizare a casei/clădirii.

Dispozitivele de interfață sunt tastaturi moderne și panouri tactile care, dincolo de aspectul estetic și funcționarea intuitivă, au capacitatea de a stoca hărți ale locaţiei pe carduri de memorie pentru un control mai ușor al întregului sistem, precum şi în telefoanele mobile sau dispozitive și PC-uri portabile cu aplicaţii dedicate şi conexiune la internet.


Obiectivele speciale precum cele petrochimice, nucleare, depozite de materiale, amenajari pentru distributia apei, statii electrice, sau aeroporturi, au nevoie de un sistem eficient de protectie perimetrala si de un serviciu de monitorizare si interventie care sa permita identificarea si solutionarea rapida si eficienta a oricarui incident detectat.


Fiecare solutie se configureaza plecand de la analiza de risc la securitate fizica, iar echipamentele sunt alese pentru a asigura o functionare sigura, detectie, semnalizare si alarmare rapida, locala si la distanta, monitorizare si control.


Echipamentele furnizate de ICCO Systems sunt certificate de standardele europene, iar sistemele instalate pana acum si-au dovedit eficienta si fiabilitatea.