Control acces

Sistemul de control acces realizeaza verificarea si autorizarea accesului fizic al persoanelor intr-un anumit spatiu, intr-un interval de timp stabilit, pe baza unor informatii decise de managementul de securitate a obiectivului si implementate in memoria sistemului. Acesta face comparatia unor date de intrare (un cod introdus de la o tastatura, un cod existent inmagazinat pe un suport – card RFID, anumite date biometrice – amprenta digitala, contur facial, de iris etc) cu alte date de aceeasi natura existente intr-o baza de date.


Aceste sisteme imbunatatesc foarte mult cele 3 componente ale accesului (validare, control si evidenta) si sunt utile in special in locatiile cu fluxuri mari de persoane precum si in cele in care este necesara asigurarea conditiilor speciale pentru acces.


Solutiile oferite de ICCO Systems au la baza tehnologii multiple, sigure si simplu de folosit: clasice sau IP, proximitate, magnetic, smart card, iClass, Legic, Mifare, amprenta si altele. Echipamentele mecanice utilizate pentru restrictionarea accesului variaza de la yale electromagnetice in diverse variante, la usi motorizate, turnicheti, bariere auto, ecluze de securitate, furnizate impreuna cu softul aferent de catre producatori de top precum: Interflex, Impro Technologies, Amag Technology, Assa Abloy, Came, Cominfo, DSC Security Systems, , Paradox Security Systems, Kaba.


Specialistii nostrii au competenta de a integra sistemul de control acces cu detectia de efractii, supravegherea video si alte sisteme de securitate, integrare cu soft ERP, interfata unificata de securitate.

Controlul de acces hotelier este o varianta particulara a sistemelor de control acces, adecvata aplicatiilor hospitality si disponibila in gama ofertelor ICCO Systems.
Va propunem urmatoarele variante:

  • on-line (in care fiecare camera este monitorizata la receptie) – aceasta varianta sporeste gradul de securitate a camerei si a bunurilor din ea;
  • off-line sau locale (la care accesul in camera este local, nu se cunoaste la receptie starea de ocupare a camerei) – aceasta varianta asigura o mai mare confidentialitate clientilor.

Software-ul de control acces hotelier se integreaza cu software-urile de gestiune hoteliera si astfel toate operatiunile de check-in/out sau plata serviciilor se desfasoara simplu si eficient.