Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Sisteme de detecție efracții

Sisteme de detecție efracții

Un sistem de detecție efracții este soluția de securitate potrivită pentru orice aplicație: de la un mic magazin la clădiri de locuințe, centre comerciale, sedii de firme, aplicații industriale diverse, aeroporturi, atât protecție de interior cât și de exterior (protecție perimetrală).

Fiecare soluție se configurează plecând de la analiza de risc la securitate fizică, iar echipamentele sunt alese pentru a asigura o funcționare sigură, detecție, semnalizare și alarmare rapidă, locală și la distanță, monitorizare și control.

În progresul tehnologic actual, detecția de efracție nu este atât de spectaculoasă, ba pare chiar depășită, însă rămâne de departe prima opțiune în securitatea unui obiectiv.

Echipamentele folosite de ICCO Systems sunt certificate de standardele europene, iar sistemele instalate până acum și-au dovedit eficiența și fiabilitatea.

Pare ușor, puteți configura un sistem de alarmă – dar puteți beneficia și de experiența ICCO SYSTEMS: Aici

Securitatea unui obiectiv înseamnă protecția atât a clădirii în sine, cât și a perimetrului acesteia, de aceea sistemele sunt structurate pe mai multe nivele.

Protecția perimetrală constituie primul nivel al sistemului, este un obstacol real în calea intrușilor, detectează și descurajează o tentativă de efracție încă din faza incipientă.

Obiectivele speciale de genul celor petrochimice, nucleare, depozite de materiale, amenajări pentru distribuția apei, stații electrice, aeroporturi sau altele asemenea lor, au nevoie de un sistem eficient de protecție perimetrală și de un serviciu de monitorizare și intervenție care să permită soluționarea oricărui incident detectat.

Nivelul al doilea al sistemului de detecție efracții este constituit din protecția la fațadă a clădirii sau de protecția din interior a spațiilor, pentru detecția tentativelor de pătrundere în clădire.

Sistemele de detecție efracție sunt configurate cu:

  • detectoare în infraroșu, de mișcare – PIR;
  • detectoare duale, în infraroșu și microunde;
  • detectoare duale în infraroșu și ultrasunete;
  • detectoare de vibrații de geam spart, detectoare acustice de geam spart, bariere în infraroșu;
  • butoane de panică, contacte magnetice, elemente de încuiere etc;

Semnalizarea și alarmarea în caz de efracție se realizează cu panouri cu display LCD și indicatoare cu LED-uri, sirene de alarmare, flash-uri, avertizoare optice și acustice, comunicatoare telefonice pentru retranslația alarmei PSTN, GSM, GPRS, IP, integrarea în sistemul de management al pericolelor, etc.
Sistemele permit configurarea de aplicații tip ”casă inteligentă”; se pot realiza comenzi de aprindere lumini, închidere jaluzele sau pornire/oprire diverse aparate casnice.

English EN Romanian RO