Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Sisteme de adresare publică și conferințe

Sisteme de adresare publică și conferințe

    Sistemul de sonorizare și adresare publică este destinat sonorizarii ambientale și mesajelor tip anunț, dar mai ales mesajelor de urgență, de evacuare pentru spațiile publice din fabrici, cladiri de birouri, hoteluri, aeroporturi, mall-uri, săli de sport, școli și universități. Funcțiile esențiale și obligatorii astăzi ca: monitorizarea de sistem, comuntare pe amplificator de rezervă, alimentare de siguranță, supravegherea liniei de difuzoare, managementul mesajelor, panou de comandă și apelare pentru pompieri – garanteaza soluțiilor noastre o calitate excelentă a sunetului si mesaje inteligibile. Sunetul la care te aștepți – nu un zgomot deranjant, asta vă garantează ICCO Systems.

 

Apelați la experiența noastră: Aici

     Sistemele de sonorizare și traducere simultană pentru conferințe, asigură managementul pentru orice ocazii, de la întâlniri de discuții până la conferințe internaționale, cu traducere în mai multe limbi și cu mii de delegați. La nivel de bază, sistemul oferă posibilitatea delegaților să vorbească, să asculte în limba dorită și chiar să voteze.

  De asemenea sunt oferite posibilitati diverse de control al microfoanelor. Rezultat al unei tehnologii digitale evoluate, performantele audio sunt exceptionale, fara pierderi ale calitatii semnalului în timpul transmisiei. Ca urmare fiecare delegat receptioneaza un semnal de înalta calitate constanta, care contribuie la inteligibilitatea discursurilor.

    ICCO Systems oferă doar soluții testate și de marcă pentru aceste sisteme de conferințe.

English EN Romanian RO