VECTRA International

Vectra International, cel mai important transportator international de marfuri cu capital integral romanesc din judetul Brasov, a investit in localitatea Codlea intr-un spatiu logistic de aproximativ 10.000 de metri patrati. In noua locatie s-a amenajat o hala de depozitare, un corp social-administrativ, anexe tehnice si cabina poarta.

ICCO Systems s-a alaturat proiectului si a lucrat la instalarea:

  • sistemului de detectie si semnalizare a incendiilor care este prevazut cu centrala de alarmare incendii de tip adresabila cu 4 bucle, 200 de detectoare de fum si temperatura montate in toate incaperile cu risc de incendiu, 50 de sirene de interior si exterior, butoane manuale adresabile de semnalizare a incendiului. La nivelul tavanului, detectia se realizeaza cu bariere de fum liniare, iar la nivelul rafturilor a fost prevazuta detectie cu tubulatura de aspiratie.
  • sistemului de supraveghere video in circuit inchis interior si exterior. In punctele cheie ale obiectivului au fost instalate 65 de camere video IP fixe si mobile
  • sistemului de control acces care asigura securitatea pentru usile uzuale, folosite de catre angajati, personal, vizitatori si limiteaza accesul in zonele importante ale cladirii. Totodata au fost montate bariere auto si turnicheti pentru accesul pietonal
  • instalatiilor de voce-date si retea wireless pentru sistemul de management al depozitului

Valoarea lucrarilor realizate de ICCO Systems au depasit 300.000 de euro.

Vectra International a fost infiintata in anul 1994 si detine unul dintre cele mai importante parcuri auto (288 de vehicule – autotractoare, semiremorci si autoutilitare) specializat in transporturi internationale rutiere, logistica integrata, depozitare, managementul ambalarii si al ambalajelor, service si intretinere auto, servicii comerciale aferente.