Primaria Breaza

Instalarea unui sistem de supraveghere video in punctele strategice ale orasului Breaza din judetul Prahova este unul din proiectele la care lucreaza in prezent echipele de instalare ale ICCO Systems. In prima etapa a proiectului vor fi amplasate 21 de camere video.

Montarea echipamentelor are drept obiectiv cresterea sigurantei cetatenilor si prevenirea criminalitatii. Camerele de supraveghere video vor fi folosite pentru supravegherea si identificarea potentialilor infractori sau a celor care vandalizeaza proprietatea publica sau privata.

Sistemul de supraveghere video de monitorizare este un sistem integrat ce contine echipamente, aplicatii software si sisteme de comunicatie. Camerele video sunt instalate pe stalpii de iluminat existenti sau se vor monta stalpi noi, in 16 puncte de amplasare strategice vulnerabile.


Datele vor fi transmise spre dispecerat prin cablu fibra optica in retea redundanta, tip inel, de la fiecare punct de supraveghere. Datele vor fi stocate, inregistrate, prelucrate prin intermediul serverelor dedicate sistemului de supraveghere video (NVR-uri) si a softului aferent.

Dispeceratul va fi amplasat in cladirea primariei, intr-o incapere special amenajata, iar imaginile inregistrate vor fi redate in timp real pe monitoare de mari dimensiuni. Imaginile vor fi analizate de catre Politia Locala din Breaza.

Sistemul de monitorizare este compus din:

  • 21 camere video produse de Dahua Technologies
  • software pentru prelucrare si monitorizare video
  • server pentru prelucrare si stocare informatii
  • switch de date central

In cea de-a doua etapa a investitiei vor fi amplasate 34 de camere video.