PMG Sinter

Nemtii de la PMG Sinter si-au extins spatiul inchiriat in cadrul Industrial Park Brasov. Noua cladire de aproximativ 8.000 de metri patrati este impartita in spatii de productie, spatii tehnice si zona de birouri. Investitia a depasit 4 milioane de euro.

In cadrul acestui proiect, ICCO Systems a realizat proiectarea si instalarea sistemelor de curenti slabi:

  • sistem de detectie si avertizare incendii
  • sistem de supraveghere video
  • retea de cablare structurata

Sistemul de detectie incendii existent a fost extins cu inca 4 bucle, s-a inlocuit centrala existenta cu o centrala modulara, redundanta, pentru a deservi toata cladirea. In zona de productie si in depozit s-au instalat sisteme de detectie cu tubulatura de aspiratie, iar in zonele de birouri si in spatiile tehnice s-au instalat detectoare punctiforme. Intregul sistem este gestionat cu ajutorul unui soft cu interfata grafica ce afiseaza starea curenta a tuturor elementelor conectate.

S-a completat si sistemul de supraveghere video existent cu camere IP performate (4MP, IR 60m, lentile varifocala motorizata) instalate in punctele cheie ale obiectivului.

Reteaua de cablare structurata s-a extins cu circa 200 porturi de date si 3 noduri de concentrare, respectand standardele PMG, folosind cabluri de cupru cat 7 si fibra optica OM3. Solutiile instalate de colegii nostrii se bazeaza pe echipamente Bosch, Hikvision si Schrack.

Fabrica de la Brasov este cea de-a opta fabrica a grupului german, ce are ca obiectiv principal productia de piese sinterizate pentru cutiile manuale. PMG a inceput productia de otel sinterizat in 1960 in Fussen, Germania. In prezent detine 7 unitati de productie (Germania, Spania – 3 fabrici, USA – 2 fabrici, China), cu peste 1.400 de angajati si o cifra de afaceri de 260 milioane de euro.