HCLTech își extinde activitatea la Iași

Compania HCLTech, cu sediul central în India, care oferă consultanță și servicii IT&C, a deschis un nou centru global de livrări servicii, la Iași.

Centrul de la Iași oferă servicii de asistenţă automatizată pentru produse, asistenţă tehnică, asistenţă pentru vânzări/marketing şi servicii de gestionare a conturilor, furnizate prin utilizarea tehnologiilor digitale cum ar fi consultanţa proceselor, automatizarea proceselor robotizate, AI/ML și Analytics.


Parteneriatul dintre compania noastră și HCL în România continuă și în cadrul acestui proiect. Colegii noștrii se ocupă de furnizarea, instalarea și mentenanța sistemului de control acces și a sistemului de supraveghere video.


În noua locație, sistemul de control acces monitorizează 12 uși, control acces dublu sens prin sistemul SIEMENS SiPASS și sunt instalate și 19 camere de supraveghere video, gestionate de un server distant VMS Siemens .


HCL Technologies este prezentă în Iași din anul 2019, când a preluat o parte a operațiunilor Xerox Technologies la nivel global. Mai are deschise birouri și în București și Brașov, iar în prezent numără peste 1.000 de angajați în România.


HCL Technologies are deschise filiale în 60 de țări și un număr de aproximativ 220.000 de angajați la nivel global.