Altex se extinde în Râmnicu Vâlcea cu un nou magazin

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și a inaugurat un nou magazin în orașul Râmnicu Vâlcea. Noul magazin devine cel mai mare centru de tehnologie din Râmnicu Vâlcea și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT pe o suprafață comercială de peste 2.000 de metri pătrați.


Colaborarea dintre compania noastra și Altex a continuat și în cadrul acestei investiții. Inginerii și tehnicienii noștrii au contribuit la instalarea sistemului de detecție și avertizare efracții prevăzut cu peste 60 de detectori și 7 sirene atât în interiorul, cât și în exteriorul locației.

Noul magazin a fost echipat totodată cu un sistem modern de sonorizare și un sistem complex de control al accesului. Sistemul de sonorizare a fost extins și în cadrul centrului comercial în care a fost amenajat noul spațiu Altex.


Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.