Sennheiser si-a extins fabrica din Ghimbav

Producătorul de echipamente audio Sennheiser si-a extins capacitatea de productie din Romania. Fabrica situata in Parcul Industrial din Ghimbav a fost extinsa de la 3.300 de metri pătrați, la aproximativ 10.000 de metri pătrați.

Icco Systems s-a alaturat proiectului si a contribuit la completarea sistemelor de curenti slabi existente.

Astfel, specialistii nostrii s-au ocupat de proiectarea, furnizarea, instalarea si punerea in functiune a urmatoarelor sisteme:

  • sistem de detectie si avertizare incendii
  • sistem de supraveghere video
  • sistem de control acces
  • retea cablare structurata
  • sistem de stingere

Instalarea sistemelor de securitate in aceasta etapa s-a intins pe o perioada de cateva luni. La sistemul de detectie si avertizare incendii a fost inlocuita centrala de detectie si au fost montati peste 160 de detectori si 18 sirene.

Noua constructie este supravegheata video cu 28 camere video, iar accesul in hala este prevazut cu cititoare de proximitate.

Camera IT unde au fost stocate toate echipamentele centrale ale sistemelor de securitate a fost prevazut cu sistem de stingere cu Novec 123.

Produse pentru piața audio profesională sunt fabricate in fabrica de la Ghimbav încă din anul 2018, printre acestea numărându-se sistemele Evolution Wireless G4 și Evolution Wireless Digital, XS Wireless Digital, precum și renumitele căști pentru DJ, HD25 și căștile de monitorizare HD280.