GRUPUL ICCO

Partener la dezvoltare

Ne-am diversificat treptat si continuu activitatile, urmarind oportunitatile oferite de piata din Romania.
De 32 de ani stam la dispozitia clientilor, oferind solutii si servicii integrate in domenii precum dezvoltari imobiliare, instalatii si constructii industriale si civile, industrie, pana la electronica si furnizarea de servicii si echipamente medicale.
 

Optiuni, solutii, experienta

Prin activitatea sa, ICCO a reusit sa atraga in Romania investitii care au avut un impact pozitiv asupra economiei si au creat noi locuri de munca.
Echipa specializata si parteneriatele strategice cu producatori si furnizori au permis ca ICCO sa devina un partener la dezvoltare cu optiuni si solutii.
 

Prezenta noastra pe piata din 1990 este o garantie a faptului ca dispunem de experienta si abilitatile necesare pentru a asigura clientilor nostri succesul in afaceri. Nu intamplator, sloganul care ne reprezinta este „Enjoy your business!

Industrial Park Brasov

Industrial Park Brasov este un proiect privat tip Greenfield “build-to-suit”, promovat de ICCO. Clientii Industrial Park Brasov sunt companii romanesti si straine care au decis dezvoltarea activitatii in Romania pe baza unui scenariu de inchiriere pe termen lung.

Complex Come&Go

Complexul Come & Go este un important proiect de interes public, dezvoltat de grupul ICCO, in zona Bartolomeu, cu scopul dezvoltarii unei statii terminus de calatori, la standarde occidentale care sa asigure un trafic local, judetean, national si international modern, cu functiuni caracteristice si de interes public.

ICCO Real Estate

ICCO Real Estate ofera servicii de inchiriere si subinchiriere a bunurilor imobile proprii sau inchiriate: spatii industriale, de depozitare si birouri, pentru afaceri in dezvoltare. Oferim solutii profesionale pentru toate aspectele legate de inchirerea imobilelor sau a proprietatilor, la preturi avantajoase.

ICCO Energ

Activ pe piata de energie din Romania din 2006, ICCO Energ furnizeaza energie electrica in conditii avantajoase de pret, catre consumatori industriali, conducand astfel la diminuarea semnificativa a bugetelor de utilitati.

Bepco

Bepco este o companie de servicii energetice care produce energie termica si electrica prin cogenerare de inalta eficienta. Infiintata in 2010, Bepco a venit cu solutii de modernizare a surselor de energie termica prin utilizarea unor instalatii performante de cogenerare – unitati GE Jenbacher de ultima generatie – flexibile si modulare ce asigura un serviciu de calitate pe tot parcursul anului, fara intreruperi in producere

ICCO Instal

ICCO Instal este un veritabil partener pentru afacerile care se dezvolta prin constructia de noi hale industriale, spatii comerciale, cladiri de birouri, aeroporturi sau pentru proiecte din domeniul medical (spitale, clinici), oferind expertiza in ceea ce priveste managementul de proiect, consultanta, implementarea si mentenanta proiectelor de instalatii:
• Instalatii tehnico sanitare, climatizare/ventilatie, stingere incendiu
• Instalatii electrice curenti tari (joasa, medie si inalta tensiune) si sisteme de automatizari industriale
• Confectii si structuri metalice
• Sablare si vopsire in camp electrostatic

ICCO EMT

ICCO EMT este furnizor de echipamente si servicii pentru fabricantii de produse electronice. De-a lungul timpului, firma a acumulat o experienta impresionanta in ceea ce priveste implementarea in productie a echipamentelor sofisticate necesare productiei electronice.

ICCO Electronics

ICCO Electronics are peste 20 ani de experienta in oferirea de solutii profesionale in IT, in productie electronica si in telecomunicatii. Furnizam diverse aplicatii si echipamente pentru conferinte audio/video, produse si solutii IT, consumabile si materiale folosite in productia electronica, sisteme de afisaj profesional, videowall si digital signage.

ICCO AG

ICCO AG realizeaza proiecte la cheie in Antreprenoriat General, asigurand o coordonare perfecta si siguranta tuturor lucrarilor de la realizarea designului si amenajarilor, intocmirea documentatiei si a proiectului tehnic pana la managementul proiectului, prin urmarirea celor 3 parametri critici: termene, buget si calitate

ICCO Facility Management

ICCO Facility Management furnizeaza servicii complete pentru cladiri, dispunand de capabilitati de constructie si renovare pentru proiecte industriale, comerciale si civile de tip Greenfield si Brownfield.

CLINICCO

CLINICCO este primul spital privat din Brasov, inaugurat in 2009, cunoscut in intreaga tara pentru Centrul de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara, Clinica de Ortopedie si Centrul de Recuperare Medicala. Serviciile medicale sunt asigurate de cadre medicale specializate, cu experienta recunoscuta la nivel national si international. Echipa medicala are la dispozitie 5 sali de operatie si 14 paturi pentru anestezie si terapie intensiva, oferind asistenta 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

ICCO Medical

ICCO Medical este o companie cu o bogata experienta pe piata echipamentelor medicale si speciale din Romania. Departamentul medical este prezent in toate marile centre de oncologie din tara, atat prin echipamentele furnizate si instalate (echipamente de cobaltoterapie Theratron, iradiatoare de sange Gammacell, echipamente de radioprotectie), cat si prin echipa de service alcatuita din ingineri instruiti in tara si in strainatate.