Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

VITESCO Tehnologies România

VITESCO Technologies România

În Parcul Industrial Brașov, Vitesco Technologies Romania și-a extins capacitatea de producție și logistică, inaugurând în ianuarie 2020 un Centru Logistic, o investiție de 9,15 milioane Euro.

Vitesco Technologies este o nouă companie auto din zona furnizorilor, fiind specializată în producție, cercetare și dezvoltare, cu focus pe electromobilitate. Procesul prin care a luat naștere Vitesco Technologies, desprins din Continental, a durat circa un an și a presupus împărțirea echipelor din toată lumea astfel încât divizia Powertrain a Continental să devină Vitesco Technologies. Prin noua companie grupul-mamă promite să răspundă și mai prompt la schimbările pe care le presupune electromobilitatea.

În România, Vitesco Technologies își desfășoară activitatea de inginerie (R&D) în Timișoara, Sibiu și Iași, iar în Brașov au loc operațiuni de producție. Numărul de angajați total în România este de 3.000, urmând ca echipele să fie extinse în următorii ani.

ICCO Systems a participat în cadrul acestui proiect, realizând sistemele de securitate și integrarea acestora în sistemul de securitate al companiei. De asemenea, ICCO systems a realizat rețeaua de date pentru Centrul Logistic. Valoarea lucrărilor realizate de ICCO Systems este de 422.000 Euro pentru sisteme de securitate și 76.000 Euro pentru rețeaua de date. Proiectul de curenți slabi realizat de ICCO Systems cuprinde:

  • Sistem de detecție incendii BOSCH cu peste 215 senzori punctiformi, senzori în tubulatura de ventilație și 9 senzori liniari pentru monitorizarea spațiilor largi;
  • Sistem de supraveghere video cu 98 de camere video IP și server local integrat în sistemul VMS Milestone;
  • Sistem de control acces INTERFLEX care controlează 27 de uși;
  • Sistem de control acces auto cu bariere;
  • Rețea de date cu 200 porturi cat. 7 – echipamente R&M;
English EN Romanian RO