Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

AFI Park Brașov

AFI Park Brașov

AFI Park Brașov este cel mai important proiect imobiliar din zona ultracentrală a municipiului Brașov, proiect dezvoltat în acelasi timp cu AFI Brașov Shopping Mall (centru comercial de 45.000 m2). AFI Park Brașov este compus din 2 cladiri de birouri cu o suprafață totală de 25.000 m2.
Proiectul beneficiază de cel mai bun amplasament din oraș, în inima Centrului Civic, la intersecția bulevardului 15 Noiembrie cu bulevardul Griviței și strada Iuliu Maniu.
AFI Park Brașov este un proiect nou de birouri de clasa A, cu certificare verde LEED Gold, compus din două clădiri amplasate deasupra centrului commercial AFI Brașov Shopping Mall. Proiectul este dezvoltat în faze, incluzând clădirea 1 (suprafața închiriabilă de 15.000 m2) și clădirea 2 (suprafața închiriabilă de 10.000 m2).
Specialiștii ICCO Systems au lucrat la instalarea sistemelor de curenți slabi în cel mai mare spațiu pentru birouri din Brașov dezvoltată pe 12 niveluri (1.370 m2 / etaj) care a fost inaugurată în luna septembrie 2020, respectiv clădirea 1 din proiectul AFI Park Brașov. Lucrările în valoare de aproximativ 400.000 de euro au constat în proiectarea, livrarea și instalarea pentru:
sistem de detecție și avertizare incendii cu 1840 de detectoare de fum analaog adresabile;
sistem de detecție și avertizare incendii prin aspirație;
sistem de detecție și avertizare efracții;
sistem de adresare publică cu 95 de difuzoare;
sistem de supraveghere video cu 64 de camere video IP;
sistem de control acces cu 64 de cititoare;
instalare turnicheți de acces;
Toate instalațiile de curenți slabi au fost incluse într-un sistem de management integrat al clădirii.

English EN Romanian RO