Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Primăria Breaza

Primăria Breaza

Instalarea unui sistem de supraveghere video în punctele strategice ale oraşului Breaza din județul Prahova este unul din proiectele la care lucrează în prezent echipele de instalare ale ICCO Systems. În prima etapă a proiectului vor fi amplasate 21 de camere video. Montarea echipamentelor are drept obiectiv creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea criminalităţii. Camerele de supraveghere video vor fi folosite pentru supravegherea şi identificarea potenţialilor infractori sau a celor care vandalizează proprietatea publică sau privată.
Sistemul de supraveghere video de monitorizare este un sistem integrat ce conţine echipamente, aplicaţii software și sisteme de comunicaţie. Camerele video sunt instalate pe stâlpii de iluminat existenţi sau se vor monta stâlpi noi, în 16 puncte de amplasare strategice vulnerabile.
Datele vor fi transmise spre dispecerat prin cablu fibră optică în reţea redundantă, tip inel, de la fiecare punct de supraveghere. Datele vor fi stocate, înregistrate, prelucrate prin intermediul serverelor dedicate sistemului de supraveghere video (NVR-uri) şi a softului aferent. Dispeceratul va fi amplasat în clădirea primăriei, într-o încăpere special amenajată, iar imaginile înregistrate vor fi redate în timp real pe monitoare de mari dimensiuni. Imaginile vor fi analizate de către Poliția Locală din Breaza.
Sistemul de monitorizare este compus din:

  • 21 camere video produse de Dahua Technologies
  • software pentru prelucrare și monitorizare video
  • server pentru prelucrare și stocare informații
  • switch de date central

În cea de-a doua etapă a investiției vor fi amplasate 34 de camere video.

English EN Romanian RO