Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

PMG Sinter

PMG Sinter

Nemții de la PMG Sinter își extind spațiul închiriat în cadrul Industrial Park Brasov. Noua clădire de aproximativ 8.000 de metri pătrați va fi împărțită în spații de producție, spații tehnice și zonă de birouri. Investiția depășește 4 milioane de euro. ICCO Systems se alătură proiectului și lucrează la proiectarea și instalarea sistemelor de curenți slabi:
– sistemului de detecție și avertizare incendii
– sistemului de supraveghere video
– rețelei de cablare structurată
Se va extinde sistemul de detecție incendii existent cu încă 4 bucle, se va înlocui centrala existentă cu o centrală modulară, redundantă, care va deservi toată clădirea. În zona de producție și în depozit se vor instala sisteme de detecție cu tubulatură de aspirație, iar în zonele de birouri și în spațiile tehnice se vor instala detectoare punctiforme. Întregul sistem va fi gestionat cu ajutorul unui soft cu interfaţă grafică ce afişează starea curentă a tuturor elementelor conectate.
Se va completa și sistemul de supraveghere video existent cu camere IP performate (4MP, IR 60m, lentile varifocală motorizată) instalate în punctele cheie ale obiectivului.
Rețeaua de cablare structurată se va extinde cu circa 200 porturi de date și 3 noduri de concentrare, respectând standardele PMG, folosind cabluri de cupru cat 7 și fibră optică OM3. Soluțiile ce uremează a fi instalate de colegii noștrii se bazează pe echipamentele Bosch, Hikvision și Schrack.
Fabrica de la Brașov este cea de-a opta fabrică a grupului german având că obiectiv principal producția de piese sinterizate pentru cutiile manuale. PMG a început producția de oțel sinterizat în 1960 în Fussen, Germania. În prezent deține 7 unități de producție (Germania, Spania – 3 fabrici, USA – 2 fabrici, China), cu peste 1.400 de angajați și o cifră de afaceri de 260 milioane de euro.

English EN Romanian RO