Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Soluție automatizată pentru măsurarea temperaturii umane

Soluție automatizată pentru măsurarea temperaturii umane

La sfârșitul anului 2019, un focar de coronavirus a apărut în Wuhan, China. COVID-19 se caracterizează prin transmiterea rapidă a virusului de la om la om, astfel s-a răspândit în China și în întreaga lume.
Producătorul de echipamente de supraveghere video Dahua Technology, ne oferă o soluție de detectare a temperaturii umane pentru zone precum aeroporturi, stații de metrou, stații de autobuz, spitale, școli, clădiri guvernamentale, etc.
Sistemul funcționează simplu și intuitiv; nu este nevoie de contact uman fizic pentru verificarea manuală a temperaturii umane, este o soluție sigură și eficientă. Soluția prezentată are certificare metrologică și respectă standardele internaționale care se referă la măsurarea temperaturii umane cu echipamente medicale.

Sistemul este format din:

• cameră video termică DH-TPC-BF5421P-T,
• scanner de precizie JQ-D70Z,
• sursă de alimentare pentru camera DH-PFM320D-EN,
• NVR (Network Video Recorder) Dahua NVR5216-16P-I.

Sistemul măsoară cu acuratețe temperatura umană, cu o precizie de până la 0.3 grade.
Este o soluție utilă în locații aglomerate. Camera termică scanează fiecare persoană care pătrunde în aria de detecție, iar în momentul depistării unei persoane cu temperatură ridicată, emite o alarmă automată. Camera termică poate scana mai multe persoane în același timp.
În China această soluție a fost testată cu succes în diferite locuri, precum metroul Hangzhou și gara din Shanghai, iar în Europa, la ambasada Chinei din Polonia.
NVR-ul NVR5216-16P-I funcționează perfect cu camere video care au fost concepute pentru detecție facială. Acest model de NVR poate detecta fețele umane, poate recunoaște sexul, intervalul de vârstă, dacă persoana poartă ochelari, poate detecta expresiile faciale, existența măștii de protecție pe față, obiecte de îmbrăcăminte (șapcă, pantaloni, tricou etc.).

English EN Romanian RO