Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Municipiul Codlea – Monitorizare video stradal

MUNICIPIUL CODLEA – Monitorizare video stradal

Primăria Codlea este o instituție publică ce reprezintă structura funcțională cu activitate permanentă care aduce la îndeplinire hotărârile consiliului local și dispozițiile primarului, soluționând problemele curente ale colectivității locale din Municipiul Codlea.

Sistemul de televiziune cu circuit închis stradal se va instala pe raza municipiului Codlea, pentru supravegherea principalelor puncte de interes din această localitate.

Sistemul de monitorizare este compus din

  • subsistem detecție și semnalizare efracții, subsistem de control acces și subsistem de televiziune cu circuit închis la dispecerat;
  • subsistem de televiziune cu circuit închis stradal.

Echipamentele principale (servere, monitoare, UPS-uri) vor fi amplasate – într-o clădire dispecerat din centrul municipiului Codlea – unde vor fi protejate mecanic împotriva sustragerii sau distrugerii.

Stălpii pe care se vor instala echipamentele subsistemului de televiziune cu circuit închis sunt stâlpi din beton vibrat precomprimat sau stâlpi metalici.

Subsistemul va avea ca sursă de alimentare reţeaua electrică de distribuţie aflată în zonă şi surse de rezervă constituite din acumulatori şi surse neîntreruptibile.

Comunicația subsistemului de televiziune cu circuit închis se va realiza prin intermediul unei rețele de cabluri de fibră optică până la serverele din clădirea dispecerat.

Lungimea totala a circuitelor de fibră optică însumează aproximativ 27,5km de traseu de cablu pe stâlpii existenți în localitate.

Se vor instala camere video și echipamente de distribuție semnal video pe aproximativ 80 de stâlpi existenți.

Se vor instala 145 de camera video IP cu rezoluție de 2 si 5 megapixeli.

Prin acest proiect vor fi instalate 145 camere video IP cu rezoluția de 2 si 5 megapixeli, iar alte 15 camere existente vor fi integrate în sistemul actual. Dintre cele 145 de camere noi, două vor fi folosite pentru transmiterea imaginilor live pe site-ul primăriei pentru promovarea Municipiului Codlea. De asemenea, 8 camere video vor fi utilizate pentru recunoaşterea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor, acestea urmând a fi montate la intrările şi ieşirile din municipiu.

English EN Romanian RO