Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Leroy Merlin București Pallady

Leroy Merlin București Pallady

Leroy Merlin este unul dintre cei mai mari retaileri specializați pe bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial.

Compania, parte a grupului ADEO, deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

În prezent, în România funcționează 18 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.500 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

LEROY MERLIN a deschis pe 21 august 2020 magazinul din Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51, cel de-al 4-lea magazin din București și cel de-al 18-lea al rețelei din România.

Acest magazin are o suprafață de vânzare de 14.000 metri pătrați, unde sunt comercializate peste 30.000 de produse. Magazinul Leroy Merlin Pallady va avea mai mult de 115 angajați.

Proiectul realizat de ICCO Systems pentru Leroy Merlin Pallady este o instalație de detecție și avertizare incendii compusă din:

  • Centrală detecție incendii adresabilă cu 6 bucle de detecție (centrala este full redundantă);
  • 225 de detectoare adresabile de fum și temperatură;
  • 39 de butoane de incendiu adresabile;
  • 65 de module adresabile;
  • 28 de sirene de incendiu adresabile;
  • 7 unitați de detecție prin aspirație echipate cu detectoare ultrasensibile.

Pentru instalare au fost utilizați 8450 m de cablu special pentru instalații de detecție incendii (acest tip de cablu menține integritatea funcțiilor electrice timp de 90 minute sub acțiunea flăcărilor)

Centrala de detecție incendiu monitorizează 12 uși și 32 de trape de incendiu și dispune de un software pentru monitorizarea alarmelor.

Valoarea totală a proiectului este de 81.000 Euro.

English EN Romanian RO