Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Lehliu Gară

Lehliu Gară

Instalarea unui sistem de supraveghere video în punctele strategice ale orașului Lehliu Gară din județul Călărași a fost un alt proiect încheiat de curând de inginerii ICCO Systems.

Sistemul asigură supravegherea video pe timp de zi și de noapte a intrărilor, ieşirilor orașului, străzilor și obiectivelor principale (primărie, școli, grădinițe, biserici, locuri de joacă) pentru a identifica orice tentativă sau faptă ce poate perturba liniștea publică și securitatea localnicilor.

Sunt 50 de camere video instalate pe stâlpii rețelei electrice naționale, dintre care 2 sunt camere inteligente cu analiza video capabile să identifice următoarele caracteristici ale autovehiculelor:

  • Număr de înmatriculare;
  • Direcție de mers;
  • Marcă;
  • Model;
  • Culoare;

Toate echipamentele sunt conectate la 2 servere profesionale de procesare și stocare a datelor, cu terminale client instalate la Poliția Locală și Jandarmerie pentru vizualizare și intervenție în timp real. Transmisia semnalului de la camerele video se va face prin intermediul unei infrastructuri de fibră optică, de aproximativ 10 km lungime, iar pe porțiunile unde nu au existat condiții de cablaj s-a folosit comunicație wireless, de exemplu în zona trecerilor peste calea ferată.

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 60.000 de euro.

English EN Romanian RO