Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Continental Automotive România R&D Iași

Continental Automotive Romania R&D Iași

Grupul german Continental a finalizat în luna iulie 2020, lucrările pentru extinderea clădirii de birouri a centrului de cercetare-dezvoltare din Iași, lucrări care au început în aprilie 2019. Investiția s-a ridicat la 27 de milioane de Euro.

Construcția nouă are 8 niveluri, o capacitate de până la 1.700 de locuri și cuprinde o zonă de testare și validare completă a produselor dezvoltate în cadrul companiei, precum și spații de relaxare, săli de conferință, bucătării. La Continental Automotive Romania R&D Iași lucrează 2.000 de persoane.

Specialiștii din Iași sunt implicați în elaborarea de tehnologii de vârf din industria auto, printre care unități de control a geamurilor și trapei, aplicații de navigație și multimedia.

Tot aici se lucrează și la primul sistem de frână vacuumless brake “one box design” din lume, care sporește eficiența procesului de frânare folosind un design compact. În parteneriat cu mediul universitar local și internațional, specialiștii din Iași lucrează și la proiecte dedicate orașelor și mașinilor inteligente, capabile să crească eficiența, siguranța și confortul condusului.

Continental continuă să realizeze proiecte inovatoare care vizează conducerea autonomă și conectivitatea în industria automotive, precum și folosirea de competențe noi ca dezvoltarea securității cibernetice.

Proiectul de curenți slabi realizat de ICCO Systems pentru această investiție are valoarea de 230.000 Euro și este compus din:

  • Sistem de supraveghere video cu 44 de camere video IP;
  • Sistem de control acces care controlează 16 uși bisens , 7 uși unisens și 8 turnicheți;
  • Sistem de control acces auto cu 6 bariere.
English EN Romanian RO