Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Comuna Corbeanca

Comuna Corbeanca

Instalarea unui sistem de supraveghere video în punctele strategice ale comunei Corbeanca din județul Ilfov a fost unul din proiectele la care au lucrat inginerii ICCO Systems. Sistemul asigură supravegherea video pe timp de zi și de noapte pentru a identifica orice tentativă sau faptă ce poate perturba liniștea publică și securitatea localnicilor în următoarele categorii de obiective:
– spații de joacă în aer liber;
– alei pietonale;
– zona imobilelor aflate în patrimoniu;
– zona școlilor și grădinițelor de pe teritoriul comunei;
– zona parcurilor, piețelor publice, parcărilor, pasarelelor pietonale și a târgurilor;
– punctele de colectare a deseurilor.
Peste 90 de camere video au fost furnizate si alte 30 de camere existente au fost preluate în noul sistem care, prin structura sa, are drept obiectiv creșterea siguranței și prevenirea criminalității în Comuna Corbeanca.
Sistemul de monitorizare video al comunei are în componență un număr de 11 camere video dotate cu analiză video pentru recunoașterea și stocarea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor, pentru monitorizarea intrărilor și ieșirilor din comună, a intersecțiilor rutiere principale, a trecerilor de pietoni, etc.
Camerele video au fost instalate pe stâlpii rețelei electrice naționale, echipamentele active de telecomunicații fiind montate în cabinete metalice speciale de exterior. Pentru două locații unde nu a existat posibilitatea alimentării cu energie electrică din rețeaua națională sunt prevăzute panouri fotovoltaice cu stocare în acumulator dimensionat astfel încât să asigure energia necesară funcționării echipamentelor și comunicație radio cu magistrala de fibră optică. Imaginile caputurate vor fi stocate cu ajutorul a patru înregistratoare digitale tip NVR, care permit accesul rapid la informații live sau înregistrate (imagini si numerele de inmatrculare), afișarea informației de tipul dată/oră/secundă în imagine, căutarea înregistrărilor după timp și eveniment, redarea înregistrărilor la rezoluție maximă cât și exportul rapid al înregistrării selectate. Transmisia semnalului de la camerele video la înregistratoare se va realiza prin intermediul unei infrastructuri complexe de fibră optică, prin intermediul a zeci de echipamente active industriale de comunicații de date. În dispecerat, toate echipamentele centrale au fost instalate în dulap metalic tip Rack special pentru telecomunicații și rețelistică. Valoarea investiției depășește 400.000 de lei.

English EN Romanian RO