Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

A.P. Moller – Maersk

A.P. Moller – Maersk

    A.P. Moller – Maersk si IB Cargo SRL, companie românească ce furnizează servicii complete de expediere de mărfuri și logistică vor opera un centru regional de distribuție de 75.000 metri pătrați pentru IKEA Supply AG. Depozitul va fi folosit de către IKEA Supply AG drept centru de distribuție pentru operațiuni de intrare și ieșire pentru magazinele sale din sud-estul Europei și estul Mediteranei. Clădirea va face parte din CTPark București Vest, cunoscut sub numele de poarta de acces vestică a orașului, situată aproape de autostrada A1, coridorul principal est-vest al țării și la doar 10 kilometri de șoseaua de centură a Bucureștiului.
ICCO Systems s-a alăturat proiectului și va furniza și instala sistemul de distribuție a serviciilor de date și voce. Scopul cablării structurate este realizarea unei singure infrastructuri de comunicație universală care să poată susține toate echipamentele de telefonie, stații de lucru, Hotspot-uri WiFi, sisteme de detecție și alarmare efracție, supraveghere video, control acces, comandă și control, etc. Totodata sistemul va permite ulterior extinderea, modificarea și/sau adăugarea de tehnologii noi fără a interveni major în rețea la nivel fizic și fără a avea consecințe în ceea ce privește fiabilitatea și menținerea cerințelor de securitate.
Sistemul va asigura distribuția serviciilor de date în interiorul halei de depozitare prin instalarea a peste 180 de HotSpot-uri WiFi. Topologia rețelei este de tip STEA cu 13 Rack-uri intermediare la care sunt conectate Access Point-urile pentru WiFi. Toate rackurile intermediare sunt conectate în

de tehnologii noi fără a interveni major în rețea la nivel fizic și fără a avea consecințe în ceea ce privește fiabilitatea și menținerea cerințelor de securitate.
Sistemul va asigura distribuția serviciilor de date în interiorul halei de depozitare prin instalarea a peste 180 de HotSpot-uri WiFi. Topologia rețelei este de tip STEA cu 13 Rack-uri intermediare la care sunt conectate Access Point-urile pentru WiFi. Toate rackurile intermediare sunt conectate în topologie inel cu rack-ul principal din camera tehnica, printr-o infrastructura de fibră optică și echipamente profesionale, cu asigurarea redundanței obligatorii pentru nivelul și importanța acestei rețele de date. Traseele de cablu sunt realizate prin instalarea paturilor metalice de cablu la înălțimi cuprinse între 12 și 14 metri împreună cu ramificațiile pe tub PVC. Cablajul se realizează cu materiale de înaltă calitate, printre care fibra optică OM3 și OM4, cablu FTP cat. 6a. Valoarea investiției în sistemul de cablare structurată depășește 70.000 de euro.
AP Moller – Maersk Group, pe scurt Maersk este un conglomerat danez care are activități în numeroase sectoare, cu precădere în cel al transportului și energiei. Începând cu 1996, Maersk este cel mai mare transportator maritim de containere din lume, un record greu de egalat. Compania are sediul în Copenhaga, Danemarca, cu subsidiare și birouri în peste 135 de țări din toată lumea și circa 108.000 angajați.

English EN Romanian RO