Date firma ICCO-SYSTEMS SRL - Risco Verified
Menu

+40 268 401 234 systems@icco.ro

Control acces auto

Control acces auto

Pentru proiectele importante care au o componentă de control acces auto, ICCO Systems propune clienților echipamente de la firma belgiană Bam Bormet.
Echipamentele pentru control acces auto produse de Bam Bormet, fie că este vorba de bariere profesionale sau de porți rapide, sunt echipamente de calitate premium, mult superioare față de ce se folosește în mod curent în Romania.
Sub numele de marcă BAM® (Belgian Access Management), Bam Bormet dezvoltă, produce și instalează porți rapide, garduri, bariere profesionale, turnicheți și sisteme de automatizare.

ICCO systems a instalat bariere profesionale de la Bam Bormet la:
• Continental Automotive Sibiu;
• Vitesco Technologies Brașov;
• Vitesco Technologies Iași;
• Preh Romania;
• Stabilus Brașov.

PORȚI RAPIDE (Speedgates)

Porțile rapide sunt ideale pentru pasaje cu trafic intens și cu cerințe ridicate de siguranță. Aceste porți se deschid și se închid la fel de repede ca o barieră, astfel încât accesul sa fie rapid. Chiar dacă le combinați cu un sistem de control al accesului, mecanismul rulează fără probleme. Datorită construcției solide, porțile noastre pliabile sunt la fel de sigure ca o poartă obișnuită și asigură o bună delimitare pentru diferite zone.

BARIERE

O barieră reprezintă maniera perfectă de a închide terenuri private, parcări multietajate și spații de parcare. De asemenea, aici posibilitățile și configurațiile sunt ample și fiecare proiect include o soluție care este personalizată conform nevoilor clientului.

Vă asigurăm o soluție eficientă pentru controlul traficului auto: Aici

English EN Romanian RO